Wat met je rapport?

Examens achter de rug? Zo deal je met je rapport! 👇

 

Even checken...
Hoe is je gevoel? Ben je tevreden, trots? Of durf je straks je rapport niet open te doen? 😲

Wie weet spring jij wel een gat in de lucht en mag jij jouw succes vieren!

Maar wat als het resultaat tegenvalt?Stel je steeds deze 3 vragen om inzicht te krijgen en het volgende keer beter te doen:1️⃣ Wat is er precies misgelopen?

“Ik had te weinig tijd vrijgemaakt om me optimaal voor te bereiden en heb zo niet alle leerstofonderdelen kunnen herhalen.”2️⃣ Hoe komt dat?

“Misschien heb ik mezelf wel zwaar overschat tijdens het maken van m’n planning en ben ik te laat begonnen met leren, omdat ik het zo heb uitgesteld."3️⃣ Hoe kun je dat de volgende keer vermijden?

"Als ik de volgende keer op tijd een planning maak vanaf het moment dat ik mijn examenrooster ken én er voor zorg dat die planning realistisch en motiverend genoeg is, zal ik waarschijnlijk wel vroeger begonnen zijn en kon ik me beter aan het plan houden."𝗭𝗼 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗷𝗶𝗷 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗹𝗸 𝗿𝗮𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀 𝗹𝗲𝗲𝗿𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁!#HetLeeratelier #studiebegeleiding #studiecoach #studiehulp #hulpbijleren #huiswerkhulp #examenstress #examens #faalangst #fokdeblok #resultaat #schoolrapport #leerstof #studeren #hogeschool #universiteit #studentenleven #inzichtinjezelf #inzicht #lerenleren #studiekeuze

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.