Is jouw studieplek septemberproof?

Na die stormachtige blokperiode in juli heb je wellicht niet meer achter je bureau gezeten.

 

Je notitieblokken slingeren er misschien nog rond, je hebt dat plantje al in weken geen water meer gegeven en hier en daar ligt er een droge fluostift te wachten tot jij het dopje er weer op klikt.

Daar moeten we iets aan doen! 💪

 

Maak er iets moois van


Zorg dat je bureau er aantrekkelijk en netjes uitziet. Dat zal je motiveren om er vaker te vertoeven én het netjes te houden doorheen het jaar.

 

Ontspullen, weg met die prullen


Wedden dat er heel wat spullen de vuilbak in kunnen? Denk aan kladbladen, pennen en stiften die niet meer werken en misschien ook wel dat plantje als het écht niet meer te redden valt. 🌿

 

Sorteren is cool


Heb jij ook zo'n rommelschuif of een onoverzichtelijke papierstapel? Bedenk een vaste plaats voor belangrijke papieren, notitieblokken of samenvattingen om zo sneller iets terug te vinden. Je bespaart er heel veel tijd mee doorheen het jaar en je zult er rustiger van worden.

Want een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd!


Hoe ligt jouw bureau er op dit moment bij? Ik ben benieuwd! 😊 Laat het me weten in de comments.

 

 

#september #schooljaar #bureau #opruimen #stationaryjunky #hulpbijleren #leerproblemen #lerenleren #studeren #studiehulp #studiecoach #studiebegeleider #leerstrategie #leerstof #onderwijs #middelbaar #leerling #focus #hogeschool #universiteit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.