Wat met je rapport?

Examens achter de rug? Zo deal je met je rapport! 👇

 

Even checken...
Hoe is je gevoel? Ben je tevreden, trots? Of durf je straks je rapport niet open te doen? 😲

Wie weet spring jij wel een gat in de lucht en mag jij jouw succes vieren!

Maar wat als het resultaat tegenvalt?Stel je steeds deze 3 vragen om inzicht te krijgen en het volgende keer beter te doen:1ī¸âƒŖ Wat is er precies misgelopen?

“Ik had te weinig tijd vrijgemaakt om me optimaal voor te bereiden en heb zo niet alle leerstofonderdelen kunnen herhalen.”2ī¸âƒŖ Hoe komt dat?

“Misschien heb ik mezelf wel zwaar overschat tijdens het maken van m’n planning en ben ik te laat begonnen met leren, omdat ik het zo heb uitgesteld."3ī¸âƒŖ Hoe kun je dat de volgende keer vermijden?

"Als ik de volgende keer op tijd een planning maak vanaf het moment dat ik mijn examenrooster ken én er voor zorg dat die planning realistisch en motiverend genoeg is, zal ik waarschijnlijk wel vroeger begonnen zijn en kon ik me beter aan het plan houden."𝗭đ—ŧ đ—ē𝗮𝗮𝗸 𝗷đ—ļ𝗷 𝘃𝗮đ—ģ 𝗲𝗹𝗸 đ—ŋ𝗮đ—Ŋđ—Ŋđ—ŧđ—ŋ𝘁 𝗲𝗲đ—ģ 𝗴đ—ŋđ—ŧđ—ŧ𝘁𝘀 𝗹𝗲𝗲đ—ŋđ—ēđ—ŧđ—ē𝗲đ—ģ𝘁!#HetLeeratelier #studiebegeleiding #studiecoach #studiehulp #hulpbijleren #huiswerkhulp #examenstress #examens #faalangst #fokdeblok #resultaat #schoolrapport #leerstof #studeren #hogeschool #universiteit #studentenleven #inzichtinjezelf #inzicht #lerenleren #studiekeuze

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.