• Word lid van onze online leeromgeving voor leerlingen
  • Ga voor een schooljaar zonder zorgen met de Slimme Weekplanner
  • Vraag een training of workshop aan op jouw school
  • Check onze wekelijkse studietips in de blog

Huiswerkplanner

Gepubliceerd op 2 februari 2023 om 11:24

Productief huiswerk maken

Hoe kun je zo productief mogelijk je huiswerk maken? โšก

Dat vroeg ik me af bij de opstart van onze huiswerkklas.

Dus speciaal voor onze leerlingen van de huiswerkklas maakte ik deze huiswerkplanner.

Over deze planner is heel goed nagedacht, want ik wil natuurlijk dat mijn leerlingen gemotiveerd en gefocust blijven. ๐Ÿ™‚

๐Ÿ” Zo moeten ze hun huiswerk heel concreet opschrijven, zodat ze achteraf niet nog een keer die agenda of Smartschool moeten boven halen.

โณ๏ธ En schatten ze in hoe lang ze denken bezig te zijn met elke taak. Een belangrijke vaardigheid als het gaat over plannen!

๐Ÿ’ก Ook bepalen ze van te voren de volgorde waarin ze te werk gaan. Eerst een makkelijke oefening of eerst het moeilijkste achter de rug?

๐ŸŽ En ten slotte bedenken ze meteen hoe ze zichzelf gaan belonen als het huiswerk af is!

Download 'm in het Online Leeratelier


Ook jij kunt zo'n plan voor jezelf maken voor elk huiswerkmoment om zo veel mogelijk werk te verzetten en je motivatie hoog te houden.

Wil jij deze planner ook bij elk huiswerkmoment inzetten?

๐—๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐˜„๐—ป๐—น๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ข๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด!

Nog geen lid?

Word nu lid en maak je studentenleven een stuk gemakkelijker met alle tips en tools in de vorm van filmpjes, podcasts, webinars, blogs en challenges!

Klik op de link in bio voor alle info.

#hulpbijleren #leerproblemen #faalangst #lerenleren #studeren #studiehulp #studiecoach #studiebegeleider #leerstrategie #leerstof #onderwijs #middelbaar #leerling #focus #plannen #huiswerk #planner #motivatie #concentratie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.